Főoldal » 2013 » Október » 27 » Szponzorunk: Fecsegő Tipegők Bababolt
8:11 PM
Szponzorunk: Fecsegő Tipegők Bababolt
Ezt már sok helyen hallottad, mégis mikor felkerested a boltot kiderült, hogy csak reklám és nem több. Ezúttal bebizonyítjuk, hogy tényleg lehet venni babakocsit 6.000,- Ft-tól, játékokat és ruhákat már 200,- Ft-tól!




Termékeink Angliából érkeznek, melyek egy része új, a többi használt. Magyarországon egyedülálló módon a ruhákat nem bálában kapjuk vagy a játékokat zsákokban, hanem egyesével válogatjuk a kinti börzéken, így tudjuk garantálni, hogy a legnagyobb márkák a legjobb állapotban és minőségben jutnak el hozzád, legyen szó babakocsiról, ruháról vagy épp egy cumisüveg melegítőről.

A Fecsegő Tipegők Bababoltjának polcain csak olyan termékekkel találkozol, melyek át lettek nézve és ki lettek próbálva, hogy minden tökéletes és működőképes legyen.

Mi mindent találsz meg nálunk?

Csak néhány dolog, amire szükségetek lehet: babakocsi, babahordozó, autósülés, etetőszék, hintáztató, pihenőszék, mellszívó, sterilizátor, cumisüveg, fürdetés segítő, babaszívhang hallgató, bébi-őr, bébi-komp, utazó kiságy, homokozó, csúszda, bicikli, ruha, cipő és persze rengeteg készségfejlesztő és plüssjáték kicsiknek és nagyoknak, 0-5 éves korig, a fürdőkádtól a kertig. Ha valamit nem találtál a felsorolásban, az csak azért lehet, mert képtelenség lenne mindent leírni és lehet, hogy épp nincs is belőle készleten, de ha jelzed felénk, hogy mire van szükséged, akkor rendelésre is beszerezzük. Keress minket budapesti elérhetőségünkön, hogy a csöppség a legjobbat kapja a legjobb áron!

www.fecsegotipegok.com




Kategória: Szponzorált | Megtekintések száma: 565 | Hozzáadta:: Babák | Címkék (kulcsszavak): fecsegő tipegők, bababolt | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]