Főoldal » 2013 » Október » 26 » Halloween party a novemberben szülötteknek
9:08 AM
Halloween party a novemberben szülötteknek
A Halloweenkor született gyerkőcőknek is igazán egyedi party-t rendezhetünk, ha a fantáziánk egy kicsit bizarr területekre téved! No nem kell azért annyira megijedni, néhány jópofa játék, a kiegészítők, na és persze a menü hamar vidám perceket varázsol a zord novemberi napoknak!



Egy Halloween partyt könnyen kivitelezhetünk néhány kartonlapból kivágott denevérrel, melyek a falra felragasztva dízsként szolgálnak majd. A Menü tulajdonképpen végképp egyszerű, néhány doboz pattogatott kukorica papírzacskókba helyezve és egy kis pókocskával, vagy akár szintén papír denevérekkel díszítve máris rémisztő hatást kelt majd. Esetleg gumicukorszörnyeket is alkalmazhatunk.

Italok tekintetében csupán néhány átlátszó üveget érdemes felcímkéznünk kedvünk szerint, majd megtölteni finom színes szörpökkel, esetleg narancslével. 

Szintén gumicukorból - a hosszúkás típusból- egy hurkapálca segítségével könnyedén varázsolhatunk boszorkány seprűket, melynek a szárát díszíthetjük különböző színű papírzászlókkal.

A Party meghívónkat is igyekezzünk az alkalomhoz illően kialakítani.

Játék gyanánt egy kartondobozból készítsünk állványt, melyet tökfejekkel díszítünk. Szükségünk lesz néhány labdára, vagy kavicsra, melyeket a tökfejek szájába kell tudnunk beledobálni. Minél több labdát sikerül betalálnia valakinek a tökök szájába- a játék végén az nyer!

Végül, de nem utolsó sorban elterjedt szokás, hogy akár egy-egy játék alkalmával a kis nyertesekne, akár búcsúajándékként maga a szervező is készít ajándékokat a meghívottaknak, melyeket kis zsákokba rejtve csillámtetoválás díszítésének a segítségével a záráskor szétosztogat a megjelenésért.

BÚÚÚÚÚ - a party hangulat máris indulhat!



    










Kategória: Party | Megtekintések száma: 569 | Hozzáadta:: Babák | Címkék (kulcsszavak): halloween, party, szülinap | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]